KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 155 kcal
  • 3 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 29 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

2 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy főzőedényben keverjék össze a mandulatejet, az eszpresszó kávét, a vaníliakivonatot, a mézet, a fahéjat és a csipet sót.

2

Szórják bele a rizst, forralják fel, majd főzzék közepes lángon.

3

Addig főzzék, amíg a rizs megpuhul – ez kb. 35-40 perc.

4

A kész tejberizst 2 tálkába osztva tálalják.

TIPP
A rizst tálalhatják idénygyümölccsel és mézzel ízesített görög joghurttal. Ha van otthon maradék főtt rizs, abból is készíthetnek tejberizst. Főzzék a rizst 5 percig mandulatejben, majd tegyék bele a többi hozzávalót és tálalják.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Brygida Zdrzalek
16. december 2023

ízletes.

Automatikus fordítás

Értékelések_1419010
LuciaV
29. június 2023

nagyszerű, ízletes reggeli, bónuszként könnyen elkészíthető

Automatikus fordítás

Hana Černá
25. június 2023

Abszolút kiváló. 😊

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit