Céklás pkhali
- 145 perc
- 0 perc
- Könnyű
- 25 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 50 kcal
- 1,3 g fehérje
- 3,9 g zsír
- 2,7 g szénhidrát
Összetevők
25 darab
Címkék
Elkészítés
1
Tegye a mixerbe a diót, a fokhagymát és 1 kiskanál sót, majd turmixolja össze.
2
Adja hozzá a koriandert, a petrezselyemlevelet, majd turmixolja még egy kicsit. A keveréket tegye tálba.
3
Turmixolja össze a céklát, majd keverje a többi összeturmixolt hozzávalóhoz.
4
Rakja bele a balzsamecetet, majd sózza, borsozza meg.
5
A keverékből formáljon golyókat. Ha túl híg a tészta, darálhat bele még egy kevés diót, és keverje hozzá.
6
A kész pkhalit tegye legalább 2 órára hűtőbe, azután tálalja. Hűtőben, legfeljebb 1–2 napig tárolja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal