![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Tegye a mixerbe a diót, a fokhagymát és 1 kiskanál sót, majd turmixolja össze.
Adja hozzá a koriandert, a petrezselyemlevelet, majd turmixolja még egy kicsit. A keveréket tegye tálba.
Turmixolja össze a céklát, majd keverje a többi összeturmixolt hozzávalóhoz.
Rakja bele a balzsamecetet, majd sózza, borsozza meg.
A keverékből formáljon golyókat. Ha túl híg a tészta, darálhat bele még egy kevés diót, és keverje hozzá.
A kész pkhalit tegye legalább 2 órára hűtőbe, azután tálalja. Hűtőben, legfeljebb 1–2 napig tárolja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal