KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 372 kcal
  • 9 g fehérje
  • 21 g zsír
  • 31 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

1 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

A banánt vágja ketté, az egyik felét nyomja szét villával, a másik felét tegye félre.

2

Egy tálban keverje össze a chia magot, a növényi tejet és az összenyomott fél banánt.

3

A tálkát hagyja éjszakára a hűtőben. Ha a pudingot más edényben szeretné tálalni, abba töltse át az elkészített keveréket, mielőtt hűlni teszi.

4

Reggel a kész pudingra szórja rá a diót, és a félretett fél banánnal tetszés szerint díszítse-

TIPP
Ha olyan pudingot szeretne, mint a fotókon, még a behűtés előtt vágja karikára a félretett fél banánt, tegye keskenyebb pohárba (kb. 200 ml), majd öntse a pohárba az előkészített chia keveréket és tegye éjszakára a hűtőbe. Reggel a kész pudingot már csak meg kell hinteni a dióval.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

anuleew
15. január 2024

nagyon jó

Automatikus fordítás

Corina Stanciu
10. március 2023

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
01. március 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit