
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tegye a chiamagot kb. 60 ml vízbe és 10 percig hagyja állni.
Ezalatt keverje össze a lisztet, a sütőport, a sót és a chiamag kivételével az összes magot.
Majd keverje hozzá a megduzzadt chiamagot, az olajat és a kakukkfüvet.
Dolgozza ki a tésztát.
Nyújtsa ki vékonyra. Ha ragad, sütőpapírra téve nyújtsa ki.
A tésztát vágja apró négyszögekre vagy tetszés szerinti formára, majd süsse 180 °C-on kb. 12–15 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon jó és többféleképpen ízesíthető
Automatikus fordítás
Helló! Kipróbáltam kukoricaliszttel és rizsfehérjével, amiket használnom kellett volna, és elromlott :) Van valami tippje más típusú lisztek viselkedésére? Például: csillagfürt vagy kukorica? Működhet ez? KÖSZÖNÖM
Automatikus fordítás