Cloud bread
- 15 perc
- 30 perc
- Közepesen nehéz
- 8 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 309 kcal
- 17 g fehérje
- 25 g zsír
- 4 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítse a sütőt 160 °C-ra.
2 tálkában válassza szét a tojássárgáját és a fehérjét. A tojásfehérjés tálkába tegyen egy csipet sót, és verje fel kemény habbá.
A másik tálkában keverje habosra a tojássárgáját a tejszínes sajttal. Majd a két tálka anyagát forgassa össze. A sütőlapot bélelje ki sütőpapírral, és fakanállal formázzon lepényeket a tepsire*. 150–160 °C-on süsse 25–30 percig. Sütés után hagyja a lepényeket kihűlni.
A kihűlt lepények közti sávba terítse szét a pesztót, a szárított sonkát, a mozzarella szeleteket, a paradicsomot, az avokádót és a madársalátát, és így tálalja.
*Gyakran előfordul, hogy a tésztából nem lehet lepényt formálni, illetve hogy a felvert hab összeesik. Ne dobja be a törölközőt: egyszerűen terítse szét a tésztát a tepsin, és sütés után vágja kisebb szeletekre.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Tényleg kiváló volt. A férjem a kezem alá vette a még meleg palacsintát, de a felét megspóroltam :-D Másnap ugyanazt a tölteléket készítettem, mint te, és nagyon finom volt. Még anya is izgatott volt
Automatikus fordítás
nagyon egyszerű és finom!
Automatikus fordítás
Szuper volt és nagyon laktató. Valami mást minden bizonnyal bele lehet tenni. Attól függően, hogy kinek mi tetszik.
Automatikus fordítás