KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 160 °C-ra.

2

2 tálkában válassza szét a tojássárgáját és a fehérjét. A tojásfehérjés tálkába tegyen egy csipet sót, és verje fel kemény habbá.

3

A másik tálkában keverje habosra a tojássárgáját a tejszínes sajttal. Majd a két tálka anyagát forgassa össze. A sütőlapot bélelje ki sütőpapírral, és fakanállal formázzon lepényeket a tepsire*. 150–160 °C-on süsse 25–30 percig. Sütés után hagyja a lepényeket kihűlni.

4

A kihűlt lepények közti sávba terítse szét a pesztót, a szárított sonkát, a mozzarella szeleteket, a paradicsomot, az avokádót és a madársalátát, és így tálalja.

5

*Gyakran előfordul, hogy a tésztából nem lehet lepényt formálni, illetve hogy a felvert hab összeesik. Ne dobja be a törölközőt: egyszerűen terítse szét a tésztát a tepsin, és sütés után vágja kisebb szeletekre.

TIPP
A Cloud bread-et bármivel tálalhatja. Kedvelt kombináció az édes cloud bread, házilekvárral és túróval.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kateřina Žárská
05. február 2023

Szuper volt és nagyon laktató. Valami mást minden bizonnyal bele lehet tenni. Attól függően, hogy kinek mi tetszik.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Benjou
02. február 2023

Světluška Světýlko
05. április 2022

tökéletes!!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit