
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 160 °C-ra.
2 tálkában válassza szét a tojássárgáját és a fehérjét. A tojásfehérjés tálkába tegyen egy csipet sót, és verje fel kemény habbá.
A másik tálkában keverje habosra a tojássárgáját a tejszínes sajttal. Majd a két tálka anyagát forgassa össze. A sütőlapot bélelje ki sütőpapírral, és fakanállal formázzon lepényeket a tepsire*. 150–160 °C-on süsse 25–30 percig. Sütés után hagyja a lepényeket kihűlni.
A kihűlt lepények közti sávba terítse szét a pesztót, a szárított sonkát, a mozzarella szeleteket, a paradicsomot, az avokádót és a madársalátát, és így tálalja.
*Gyakran előfordul, hogy a tésztából nem lehet lepényt formálni, illetve hogy a felvert hab összeesik. Ne dobja be a törölközőt: egyszerűen terítse szét a tésztát a tepsin, és sütés után vágja kisebb szeletekre.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szuper volt és nagyon laktató. Valami mást minden bizonnyal bele lehet tenni. Attól függően, hogy kinek mi tetszik.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
tökéletes!!
Automatikus fordítás cseh nyelvről