Cottage cheese-es buci
- 25 perc
- 35 perc
- Könnyű
- 4 darab
Hmmm, ez a cottage cheese-es buci remekül fog illeni a házi lekvárhoz! A cottage cheese-nek köszönhetően könnyű, és elkészítéséhez nem kell kitanulnia a pék szakmát. Elég 5 hozzávaló. Semmi kovász, semmi bonyodalom, lesz viszont friss házi péksütemény, amit nyilván értékelnek a háziak.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 194 kcal
- 10 g fehérje
- 5 g zsír
- 31 g szénhidrát
Összetevők
4 darab
Címkék
Elkészítés
1
Egy tálban keverje össze a tönkölylisztet, a cottage cheese-t, a tojást, a sütőport és egy csipet sót. A kikevert tésztát kézzel gyúrja át, hogy minden hozzávaló jól elegyedjen.
2
A kész tésztát a tálban hagyja állni 10–15 percig.
3
Addig hevítse a sütőt 170 °C-ra, és bélelje ki a sütőlapot sütőpapírral.
4
Az állni hagyott tésztából formázzon 4 egyforma méretű bucit, és helyezze a kibélelt sütőlapra.
5
Helyezze a sütőlapot a bucikkal az előmelegített sütőbe, és süsse 30–35 percig 165–170 °C-on. A kisült bucik teteje aranybarna és nyomásra puha.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiválóak
Automatikus fordítás
Teljesen luxus recept! Kellemesen meglepett az íze 😊
Automatikus fordítás
Kiváló. Ebédre készítettem a családnak, és áradoztak róluk. csak sót tennék hozzá.
Automatikus fordítás