
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverje össze a tönkölylisztet, a cottage cheese-t, a tojást, a sütőport és egy csipet sót. A kikevert tésztát kézzel gyúrja át, hogy minden hozzávaló jól elegyedjen.
A kész tésztát a tálban hagyja állni 10–15 percig.
Addig hevítse a sütőt 170 °C-ra, és bélelje ki a sütőlapot sütőpapírral.
Az állni hagyott tésztából formázzon 4 egyforma méretű bucit, és helyezze a kibélelt sütőlapra.
Helyezze a sütőlapot a bucikkal az előmelegített sütőbe, és süsse 30–35 percig 165–170 °C-on. A kisült bucik teteje aranybarna és nyomásra puha.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Megkaptam őket és kiválóak.
Automatikus fordítás
Kiváló 😋
Automatikus fordítás
A zsemle keményen jött ki, és ami a legrosszabb, nyersen a közepén…
Automatikus fordítás