
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 120 °C-ra.
A cukkinit és a batátát vágja vékony szeletekre.
Keverje össze a fűszereket és a kókuszolajat, majd forgassa meg benne a cukkini és batáta szeleteket.
Ezután tegye a szeleteket sütőpapírral kibélelt sütőlapra és süsse kb. 50 percig 110-120 °C-on.
A csipszet folyamatosan figyelje, nehogy leégjen.
Amíg sül a csipsz, készítse el a mártást: keverje össze a joghurtot, a citromlevet, a citromhéjat és az áttört fokhagymát.
A kész csipszet a mártással együtt tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
az édesburgonya ízlett, de a cukkini nem. keserű volt. ez azonban valószínűleg arról szólt, hogy rossz cukkinit választottak már a boltban. de lehet, hogy újra megpróbálom, egy jobb cukkiniből.
Automatikus fordítás