KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 235 kcal
  • 8 g fehérje
  • 15 g zsír
  • 16 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

A cukkinit reszelje finomra, sózza meg és hagyja10 percig, hogy levet eresszen. Ezután nyomja ki belőle a felesleges levet.

2

A kinyomkodott cukkinit keverje össze a tejjel, tojással, zabpehellyel, palacsintatésztának.

3

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat. A tésztát öntse adagonként a serpenyőbe, és a keletkezett palacsintákat süsse közepes lángon 2-2 percig mindkét oldalról. Így használja fel az összes tésztát.

4

A kész palacsintát máris tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzana Kotásková
23. július 2023

A zabpelyhet borsólisztre cseréltem és nagyon jó lett. A palacsinta nem olyan édes

Automatikus fordítás

Eva Kamenická
08. július 2023

Próbáld meg kávédarálóban darálni a pelyheket, én mindig darálok, jól működik a tésztával, és könnyebben emészthető az étel 😊

Automatikus fordítás

Lenka Šmídová
25. május 2023

Kedvenc

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit