Datolyás granola
- 15 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 16 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 221 kcal
- 5 g fehérje
- 8 g zsír
- 29 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítse a sütőt 160 °C-ra.
Egy nagy tálban keverje össze a zabpelyhet, a napraforgómagot és a chia magot.
Kis lábaskában melegítse meg együtt a kókuszolajat, a mézet és a fahéjat. Hagyja felforrni, és 2 perc múlva az emulziót öntse a nagy tál tartalmára.
Fakanállal alaposan keverje össze, majd a keveréket kézzel egyenletesen terítse szét a sütőpapírral lefedett sütőlapra.
Tegye a sütőlapot az előmelegített sütőbe, majd süsse a granolát 25 percig 150–160 °C-on.
A megsült granolát hagyja kihűlni, majd keverje hozzá a durvára vágott csokoládét, és a datolyát.
Megj.: a kcal 50 g kész granolára vonatkozik
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
google@prudek.com
Szuper, köszönöm. 🙂
Automatikus fordítás