Édes kuszkusz
- 5 perc
- 10 perc
- Könnyű
- 4 adag
Édes reggelire vágysz ma, vagy csak éhes vagy? Aszalt gyümölcsökkel és dióval készült kuszkuszunk segíteni fog. Megbízhatóan kielégíti ízlelőbimbóit, jóllakatja, és fahéj illatúvá varázsolja otthonát. Természetesen variálhatod az aszalt gyümölcsöket és a diót; mi sárgabarack, mazsola, mogyoró és kókusz mellett döntöttünk.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 609 kcal
- 11 g fehérje
- 22 g zsír
- 86 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Öntsön a kuszkuszra 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltűntetett ideig (általában 5–10 perc).
2
Amíg ázik a kuszkusz, az aszalt sárgabarackra és a mazsolára is öntsön forró vizet, és hagyja, hogy megduzzadjanak (kb.10 perc). A sárgabarackot, ha magába szívta a nedvességet, kisebb darabokra lehet szeletelni.
3
Keverje össze a szója tejszínt és az akác szirupot.
4
A főtt kuszkuszt keverje össze a sárgabarackkal, mazsolával, mogyoróval, kókusszal, és a fahéjjal.
5
Végül a keverékre öntse rá a szója tejszín és az akác szirup keverékét.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó :) Most tettem bele még egy kis barackot :)
Automatikus fordítás
Imádom a kuszkuszt, édes változata is kiváló
Automatikus fordítás