KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 609 kcal
  • 11 g fehérje
  • 22 g zsír
  • 86 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

4 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Öntsön a kuszkuszra 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltűntetett ideig (általában 5–10 perc).

2

Amíg ázik a kuszkusz, az aszalt sárgabarackra és a mazsolára is öntsön forró vizet, és hagyja, hogy megduzzadjanak (kb.10 perc). A sárgabarackot, ha magába szívta a nedvességet, kisebb darabokra lehet szeletelni.

3

Keverje össze a szója tejszínt és az akác szirupot.

4

A főtt kuszkuszt keverje össze a sárgabarackkal, mazsolával, mogyoróval, kókusszal, és a fahéjjal.

5

Végül a keverékre öntse rá a szója tejszín és az akác szirup keverékét.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Veronika Příhodová
20. február 2024

Nagyon jó :) Most tettem bele még egy kis barackot :)

Automatikus fordítás

Maria Munkova
20. augusztus 2022

Imádom a kuszkuszt, édes változata is kiváló

Automatikus fordítás

eugenia.uita
30. január 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit