![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Öntsön a kuszkuszra 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltűntetett ideig (általában 5–10 perc).
Amíg ázik a kuszkusz, az aszalt sárgabarackra és a mazsolára is öntsön forró vizet, és hagyja, hogy megduzzadjanak (kb.10 perc). A sárgabarackot, ha magába szívta a nedvességet, kisebb darabokra lehet szeletelni.
Keverje össze a szója tejszínt és az akác szirupot.
A főtt kuszkuszt keverje össze a sárgabarackkal, mazsolával, mogyoróval, kókusszal, és a fahéjjal.
Végül a keverékre öntse rá a szója tejszín és az akác szirup keverékét.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó :) Most tettem bele még egy kis barackot :)
Automatikus fordítás
Imádom a kuszkuszt, édes változata is kiváló
Automatikus fordítás