
Teljes készlet Jókat eszünk

Öntsön a kuszkuszra 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltűntetett ideig (általában 5–10 perc).
Amíg ázik a kuszkusz, az aszalt sárgabarackra és a mazsolára is öntsön forró vizet, és hagyja, hogy megduzzadjanak (kb.10 perc). A sárgabarackot, ha magába szívta a nedvességet, kisebb darabokra lehet szeletelni.
Keverje össze a szója tejszínt és az akác szirupot.
A főtt kuszkuszt keverje össze a sárgabarackkal, mazsolával, mogyoróval, kókusszal, és a fahéjjal.
Végül a keverékre öntse rá a szója tejszín és az akác szirup keverékét.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Imádom a kuszkuszt, édes változata is kiváló
Automatikus fordítás szlovák nyelvről