KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 523 kcal
  • 20 g fehérje
  • 26 g zsír
  • 46 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

3 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Készítse elő a gofrisütőt és hevítse fel.

2

Minden hozzávalót tegyen egy tálba és alaposan keverje össze, hogy sima, csomómentes tészta legyen belőle.

3

Az elkészült tésztát adagonként öntse a forró gofrisütőbe, és kb. 1–2 percig süsse.

4

A kész gofrit azon melegében tálalja.

TIPP
Tálalás előtt a gofrit leöntheti mézzel vagy juharsziruppal, szórja meg durvára vágott dióval, és kínáljon hozzá pl. görög joghurtot.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Konvičková
17. január 2024

Sárgabarackkefirrel gofrit készítettem. Kiválóak voltak. A tésztával dolgozni is jó.

Automatikus fordítás

Eva Sedlářová
08. augusztus 2023

kiváló, a 11 éves lányom is megette

Automatikus fordítás

Értékelések_1078739
Martas133
29. július 2023

A legrosszabb gofri, amit valaha ettem. Teljesen ízléstelen, még a lányom sem szerette őket. A Kitchenette receptjét ajánlom, ami sokkal finomabb

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit