
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Egy tálban keverje össze a mandulatejet, a vanília kivonatot, a tojást, a mézet és a kókuszolajat.
Egy másik tálban keverje össze a kétféle lisztet, a sütőport és a sót.
Majd csomómentesre keverje össze a két tál tartalmát.
Közepes lángon hevítse fel a teflon serpenyőt.
Majd merőkanál segítségével adagolja a tésztát, tegye óvatosan a serpenyőbe, és formázzon belőle minipalacsintákat.
A tésztából kb. 12 minipalacsintára telik.
Mindenegyes minipalacsintának 1–2 percig süsse mindkét oldalát.
Ha elkészült minden minipalacsinta, még forrón mártsa meg a fahéjas-darált diós keverékben, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A tészta nagyon jól sikerült. Pontosan a recept szerint készítettem el és pont palacsintához illett, se nem vastag, se nem vékony. De nem tudtam beletekerni a dióba, ezért szórásra használtam. Az íze is nagyon jó, bár nem túl édes, de ezt a tányéron lehet finomítani. Fűszerezés nélkül is szerettem őket 😊
Automatikus fordítás
csak megtörténik, de a feltételezés pozitív
Automatikus fordítás
Tönköly helyett fele-fele hasznàltam búzafehérlisztet és tk rozslisztet, kókuszzsír helyett pedig margarint. Magában picit száraz lett, ezért szilva és birsalma lekvárral ettük. A diós keverék forrón sem tapadt rá, ezért utólag szórtuk meg vele.