KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 200 kcal
  • 7 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 25 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

10 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

A sütőthevítse 130°C-ra. Készítsen elő egy sütőpapirral ellátott tepsit.

2

A szilvát tegye egy mixelőbe, adjon hozzá 130 ml vizet, mogyoróvajat, keverjen mindent össze és tegye félre.

3

A zabpelyhet keverje össze a magokkal, fahéjjal és sóval és végül keverje hozzá a felaprított szilvához.

4

Az így kapott keveréket oszlassa el az előkészített tepsin és a sütőben süsse 45 percig 130°C-on.

5

Sütés közben a granolát forgassa meg többször és a nagyobb darabokat törje fel. Vigyázzon, hogy ne égjen oda.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
30. augusztus 2022

Ez a bomba! Granola hozzáadott cukor nélkül – izgatott vagyok! Bár elég vizes, így eleinte sok munka, de nagyon jó, enyhén savanykás, gyakran eszem egyedül 😀

Automatikus fordítás

i.revajova@icloud.com
28. november 2020

Alena Zedníková
30. június 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit