Granola muffin
- 15 perc
- 40 perc
- Könnyű
- 6 adag
Hogy lehet liszt nélkül muffint sütni? Készítsen kitűnő házi granolát és süsse meg úgy, mint a muffint. Megvan az az előnye, hogy sütés után nem morzsálódik annyira és kekszként ehető, például joghurthoz. Remek reggeli, örül a család minden tagja, és egész délelőttre feltölt mindenkit energiával.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 222 kcal
- 4 g fehérje
- 12 g zsír
- 26 g szénhidrát
Összetevők
6 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 160-180 °C-ra.
2
A megmosott almát vágja kisebb kockákra.
3
Egy tálkába tegye bele a zabpelyhet, a szeletelt almát, a mézet, a sót, a holland kakaót és a fahéjat.
4
Keverje össze, majd öntse hozzá a kókuszolajat és a tejet. Ismét keverje meg, majd készítse elő a muffin formát.
5
A muffin formát kenje ki kókuszolajjal, majd arányosan ossza el benne az előkészített tésztát.
6
Tegy a formát az előmelegített sütőbe, majd süsse 35-40 percig 160-180 °C-on.
7
A granolát tejjel vagy joghurttal tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Adtam hozzá egy kevés teljeskiőrlésű tönkölylisztet is, így muffinosabb lett.
2 közepes alma (az egyik felkockázva, a másik durván), 2 evőkanál méz, mogyoró🔝
Automatikus fordítás