KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 222 kcal
  • 4 g fehérje
  • 12 g zsír
  • 26 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

6 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 160-180 °C-ra.

2

A megmosott almát vágja kisebb kockákra.

3

Egy tálkába tegye bele a zabpelyhet, a szeletelt almát, a mézet, a sót, a holland kakaót és a fahéjat.

4

Keverje össze, majd öntse hozzá a kókuszolajat és a tejet. Ismét keverje meg, majd készítse elő a muffin formát.

5

A muffin formát kenje ki kókuszolajjal, majd arányosan ossza el benne az előkészített tésztát.

6

Tegy a formát az előmelegített sütőbe, majd süsse 35-40 percig 160-180 °C-on.

7

A granolát tejjel vagy joghurttal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

KalaszN
23. december 2022

Adtam hozzá egy kevés teljeskiőrlésű tönkölylisztet is, így muffinosabb lett.

Értékelések_1380329
Maríí
28. október 2022

2 közepes alma (az egyik felkockázva, a másik durván), 2 evőkanál méz, mogyoró🔝

Automatikus fordítás

Klára Baksová
01. június 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit