KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 65 kcal
  • 4,3 g fehérje
  • 2,7 g zsír
  • 6 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

6 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy fazékba engedjen bőségesen vizet, majd sózza meg és forralja fel.

2

Tegye a forró vízbe a brokkoli rózsákat, a lángot állítsa közepesre, majd főzze a brokkolit puhára (4–6 perc).

3

Öntse le róla a vizet, tegye hozzá házi natúr krémsajtot majd turmixolja simára.

4

Végül ízesítse sóval, borssal és tegye hozzá az inaktív élesztőt.

5

A körözöttet maximum 2–3 napig tárolja hűtőben.

TIPP
A körözöttet kenyérrel kenve kínálja. Díszítheti brokkoli rózsával és napraforgómaggal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

yndjd9ct2dprivaterelayappleidcom
04. április 2024

Kiváló

Automatikus fordítás

nikolapolakova02gmailcom
02. március 2024

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
21. november 2023

Nam, kiváló. Nem volt édességem, szóval szerecsendiót reszeltem. És jó, ha hagyod kicsit hűlni a brokkolit, mert melegen kenni nem jó 😀

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit