Hajdinakása matcha teával
- 25 perc
- 15 perc
- Könnyű
- 2 adag
A tél ideális időszak egy reggeli zabkásához, ami egyszerre melegít és telít. A mai recept egy hajdina zabkása matcha teával, méghozzá gluténmentesen.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 395 kcal
- 16,2 g fehérje
- 10,3 g zsír
- 60 g szénhidrát
Összetevők
2 adag
Címkék
Elkészítés
1
Öntsön a hajdinára forró vizet, majd 20 percig hagyja állni, majd öntse le róla a vizet.
2
A leforrázott hajdinát, a tejet és a szétnyomott banánt tegye nyeles lábasba. Keverje meg és forralja össze.
3
Majd állítsa közepesre a lángot, és állandó kevergetés mellett főzze kb. 15 percig, hogy sűrű kása legyen belőle.
4
Ha megfőtt a kása, keverje hozzá a matcha teát.
5
Ezután ossza a kását kétfelé, majd mindkettőre hintsen mandulát, és díszítse friss gyümölccsel.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó. 😀
Automatikus fordítás
Nagyon jó volt. Nagyon szeretem a matchát 🙂
Automatikus fordítás