Hajdinás granola
- 15 perc
- 65 perc
- Könnyű
- 20 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 100 kcal
- 2 g fehérje
- 5 g zsír
- 12 g szénhidrát
Összetevők
20 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 160 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
2
A hajdinát főzze meg a csomagolás útmutatója szerint. Majd keverje össze a zabpehellyel, chiamaggal dióval, mézzel, kakaóval, kókuszolajjal és egy csipet sóval.
3
A kész keveréket egyenletesen terítse szét a sütőlapon, tegye a sütőbe, majd süse 40–50 percig 150–160 °C-on. Kb. 10 percenként fakanállal keverje meg, hogy ne égjen oda.
4
Ha elkészült, hagyja kihűlni, majd zárható üvegedényben tárolja, 2 hónapig is eláll a kamrában.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon elégedett vagyok vele, nekem nagy kedvencem a hajdina 🩷 de biztosan nem kell 40 percen át sütni, kb 20 elég volt neki hogy finom ropogós legyen de még a kakaó épp nem égett meg benne 😀
.
Automatikus fordítás
Nyerskakaót valahova betenni, majd 160 fokon megsütni, számomra zseniális trollkodás. A kókuszolaj mennyisége miatt még zsírtalanítható. :D Különben nekem rendkívül nehezen jön be a hajdina és nem teljesen kellemes. Nem teszem újra.
Automatikus fordítás