![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 160 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
A hajdinát főzze meg a csomagolás útmutatója szerint. Majd keverje össze a zabpehellyel, chiamaggal dióval, mézzel, kakaóval, kókuszolajjal és egy csipet sóval.
A kész keveréket egyenletesen terítse szét a sütőlapon, tegye a sütőbe, majd süse 40–50 percig 150–160 °C-on. Kb. 10 percenként fakanállal keverje meg, hogy ne égjen oda.
Ha elkészült, hagyja kihűlni, majd zárható üvegedényben tárolja, 2 hónapig is eláll a kamrában.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon elégedett vagyok vele, nekem nagy kedvencem a hajdina 🩷 de biztosan nem kell 40 percen át sütni, kb 20 elég volt neki hogy finom ropogós legyen de még a kakaó épp nem égett meg benne 😀
.
Automatikus fordítás
Nyerskakaót valahova betenni, majd 160 fokon megsütni, számomra zseniális trollkodás. A kókuszolaj mennyisége miatt még zsírtalanítható. :D Különben nekem rendkívül nehezen jön be a hajdina és nem teljesen kellemes. Nem teszem újra.
Automatikus fordítás