KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 160 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.

2

A hajdinát főzze meg a csomagolás útmutatója szerint. Majd keverje össze a zabpehellyel, chiamaggal dióval, mézzel, kakaóval, kókuszolajjal és egy csipet sóval.

3

A kész keveréket egyenletesen terítse szét a sütőlapon, tegye a sütőbe, majd süse 40–50 percig 150–160 °C-on. Kb. 10 percenként fakanállal keverje meg, hogy ne égjen oda.

4

Ha elkészült, hagyja kihűlni, majd zárható üvegedényben tárolja, 2 hónapig is eláll a kamrában.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Vik Z
22. január 2024

Nagyon elégedett vagyok vele, nekem nagy kedvencem a hajdina 🩷 de biztosan nem kell 40 percen át sütni, kb 20 elég volt neki hogy finom ropogós legyen de még a kakaó épp nem égett meg benne 😀

Értékelések_1472122
EK123
07. december 2022

.

Automatikus fordítás

Vzpurny_samotar_z_letiste
25. március 2022

Nyerskakaót valahova betenni, majd 160 fokon megsütni, számomra zseniális trollkodás. A kókuszolaj mennyisége miatt még zsírtalanítható. :D Különben nekem rendkívül nehezen jön be a hajdina és nem teljesen kellemes. Nem teszem újra.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit