
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverje össze a tojást, a joghurtot és a kukoricaszirupot.
Majd tegye bele a többi hozzávalót és addig keverje, amíg csomómentes finom tészta lesz belőle.
Közepes lángon hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt.
Kisebb merőkanál segítségével adagolja a tésztát a serpenyőbe, majd süsse a palacsinta mindkét oldalát 1-2 percig.
A tészta kb. 6 db közepes méretű palacsintához elég.
Mézzel, dióval, gyümölccsel vagy magában is tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom, datolyaszörppel ajánlom
Automatikus fordítás
Édesítőnek cikóriaszirupot adtam, vanília kivonat nem volt, de nem bántam. Kb 2 evőkanál mandulatejet adtam a tésztához hígítani és gyönyörűen formálódott a palacsinta, nem volt gond a pirítással, fincsi :)
Automatikus fordítás