KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 157 kcal
  • 9 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 13 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

6 darab

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy tálban keverje össze a tojást, a joghurtot és a kukoricaszirupot.

2

Majd tegye bele a többi hozzávalót és addig keverje, amíg csomómentes finom tészta lesz belőle.

3

Közepes lángon hevítse fel a tapadásmentes serpenyőt.

4

Kisebb merőkanál segítségével adagolja a tésztát a serpenyőbe, majd süsse a palacsinta mindkét oldalát 1-2 percig.

5

A tészta kb. 6 db közepes méretű palacsintához elég.

6

Mézzel, dióval, gyümölccsel vagy magában is tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Denisa Vojtíšková
29. március 2023

Nagyon finom, datolyaszörppel ajánlom

Automatikus fordítás

Radka Štolpová
15. április 2022

Édesítőnek cikóriaszirupot adtam, vanília kivonat nem volt, de nem bántam. Kb 2 evőkanál mandulatejet adtam a tésztához hígítani és gyönyörűen formálódott a palacsinta, nem volt gond a pirítással, fincsi :)

Automatikus fordítás

Értékelések_1328275
Toni
25. szeptember 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit