Házi monte
- 30 perc
- 10 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 365 kcal
- 20,2 g fehérje
- 22,5 g zsír
- 17 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 180 °C-ra.
Tepsire rakja szét a földimogyorót, és tegye be a sütőbe. 10 percig pirítsa a mogyorót a sütőben 180 °C-on.
Vegye ki a tepsit a sütőből, a pirított mogyorót hagyja kihűlni, és kézzel szedje le a héját.
Előbb a kakaós réteget készítse el: a turmixgépbe tegye be a mogyorót, a kakaót,1 evőkanál mézet, 50 ml joghurtot és 250 g túrót. Turmixolja össze, és ossza szét tálkákba vagy poharakba.
Majd a világos réteghez keverje össze a 250 g túrót, az 1 evőkanál mézet és az 50 ml joghurtot. Felső rétegként ezt is ossza szét a poharakba vagy tálkákba.
A desszertet rakja a hűtőbe hűlni, azután tálalja.
Maximum 2–3 napig tárolja a hűtőben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy
Automatikus fordítás
Kiváló
Automatikus fordítás