KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 365 kcal
  • 20,2 g fehérje
  • 22,5 g zsír
  • 17 g szénhidrát

Összetevők

4 adag

Címkék

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 180 °C-ra.

2

Tepsire rakja szét a földimogyorót, és tegye be a sütőbe. 10 percig pirítsa a mogyorót a sütőben 180 °C-on.

3

Vegye ki a tepsit a sütőből, a pirított mogyorót hagyja kihűlni, és kézzel szedje le a héját.

4

Előbb a kakaós réteget készítse el: a turmixgépbe tegye be a mogyorót, a kakaót,1 evőkanál mézet, 50 ml joghurtot és 250 g túrót. Turmixolja össze, és ossza szét tálkákba vagy poharakba.

5

Majd a világos réteghez keverje össze a 250 g túrót, az 1 evőkanál mézet és az 50 ml joghurtot. Felső rétegként ezt is ossza szét a poharakba vagy tálkákba.

6

A desszertet rakja a hűtőbe hűlni, azután tálalja.

7

Maximum 2–3 napig tárolja a hűtőben.

TIPP
Minden adag desszertre tegyen finomra reszelt csokoládét és hintse meg földimogyoróval.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

PéťaT.
19. augusztus 2022

Csodálatos recept 👍 75 g diót használtam fel és cikóriasziruppal édesítettem 🙂 Köszönöm az Eat Healthy csapatának az ilyen csodálatos recepteket ❤️

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1269916
Martina Bartova
05. május 2022

Egyszerűen nagyszerű, még fagyasztott erdei gyümölcsöket tettem bele.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

smile999
24. április 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit