KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 56 kcal
  • 2 g fehérje
  • 1 g zsír
  • 10 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

25 darab

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Az áfonyát kivéve valamennyi hozzávalóból keverjen ki tésztát.

2

A felforrósított serpenyőbe merőkanállal adagoljon két kisebb lepényt.

3

Közepes lángon süsse mindkét oldalát kb. 2-2 percig. Tálalja áfonyával.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Majka Vaľková
20. július 2024

Csak 200 g lisztet adtam hozzá az értékelés alapján, de így is nagyon merev rántások és a chia mag ragacsos íze.... Azt hiszem nem tudok rájönni az ízére 🤷🏻 a lányunknak hetente készítünk kefires rántást, de nem ezek a legfinomabbak...

Automatikus fordítás

Bibiana Limbvani
10. április 2024

Nagyon jó. Rizsliszttel készítettem, tejsavófehérjét adtam hozzá, de így is nagyon jó lett.

Automatikus fordítás

Értékelések_1328134
Žaneta Molischová
06. március 2024

Kicsit sűrűbb a tészta, de könnyű vele dolgozni. Livan e finomak! A tésztához tettem néhány csepp kókuszreszeléket. Áfonyapürével meglocsolva még jobbak!

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit