KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Píritsa a fenyőmagot száraz serpenyőben 2 percig.

2

A pirított fenyőmagot turmixolja finomra a ricottával, aszalt paradicsommal, parmezánnal, olivaolajjal, fokhagymával és bazsalikommal.

3

A körözöttet azonnal tálalja vagy tárolja hűtőben. A hűtőben kb. egy hétig eláll.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Maja Klimeková
20. április 2023

Kiváló terjedés! A gyerekeknek (és ez már valami) és a férjnek tetszett. Fenyőmag helyett tökmagot használtam. Biztosan újra elkészítjük. 🙂

Automatikus fordítás

Lisa Bauer
10. március 2023

nagyon ízlik!!

Automatikus fordítás

Kristýna Štůlová
23. december 2022

A legjobb kenhető krém, amit valaha ettem ☺️

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit