KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 174 kcal
  • 8,9 g fehérje
  • 3,5 g zsír
  • 24 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

8 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Éjszakára áztassa vízbe a mungóbabot, hogy megpuhuljon.

2

Másnap öblítse le, töltsön rá friss vizet és forralja fel, majd főzze puhára takarék lángon, 15 percig.

3

Eközben egy másik fazékban forraljon vizet, tegye bele héjastól a megmosott krumplit, rakjon fedőt a fazékra, és főzze a krumplit kb. 15 percig mérsékelt lángon.

4

A megfőtt mungóbabról öntse le a felesleges vizet. A babot tegye egy tálba, és botmixerrel turmixolja finomra.

5

A megfőtt krumplit hagyja kihűlni, majd hámozza meg és reszelje finomra.

6

A megreszelt krumplit keverje össze a babbal, a liszttel és a tojással, majd az apróra vágott petrezselyemlevéllel, fűszerekkel, sóval, borssal.

7

A keverékből vizes kézzel formáljon lepényeket. Serpenyőben melegítsen olajat, és a lepényeket közepes lángon süsse mindkét oldalukon aranybarnára.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katka Bartošová
14. május 2023

Kicsit folyékonyabb a keverék, de az íze remek.😁

Automatikus fordítás

Radka Kohoutová
06. január 2023

Szuper, itthon mindenki nyalogatta magát és kérdezgette mikor csináljuk újra😄

Automatikus fordítás

Złota Rybka
14. január 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit