KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 425 kcal
  • 12 g fehérje
  • 20 g zsír
  • 50 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

2 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Tegye a quinoát egy tálba, majd forrázza le forró vízzel. Ezután tegye a quinoát nyeles edénybe és öntse rá a mandulatejet.

2

Forralja fel a nyeles edény tartalmát, és főzze kb. 20–25 percig közepes lángon. Ha a quinoa főzés közben odakapna, öntsön hozzá egy kis vizet.

3

Ha elkészült a kása, vegye le a lángról és édesítse mézzel, majd ossza szét két tálkába. Mindkét adagra tegyen egy evőkanál mogyoróvajat és szeletelt mandulát.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolina Skalska
13. október 2023

Hozzáadtam még tejet és tovább főztem. Összekevertem egy pépesített banán felével. Méz nem kell, mert nagyon édes. Este konténerben elkészítve munkához. A tetejére fagyasztott eper kerül. 😊

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Veronika Houdková
15. április 2023

.

Automatikus fordítás

Alicja Piotrak
12. január 2023

5

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit