KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 171 kcal
  • 6 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 5 g szénhidrát

Összetevők

8 adag

Elkészítés

1

A beáztatott manduláról öntse le a vizet, hagyja hántolatlanul, és tegye bele a turmixgépbe (nagyobb teljesítményű gépre van szükség). Öntsön rá 750 ml vizet és 1 evőkanál citromlevet, majd turmixolja finom keverékké.

2

A keveréket töltse tálba, adjon hozzá 8 evőkanál növényi joghurtot, majd keverje össze.

3

Készítsen elő egy nagyobb tálat, és kb. félig töltse meg kb. 50 °C-os vízzel. A vizes tálba óvatosan helyezze bele a joghurtos tálat (a vízszint kb. a kisebb tál közepe fölé érjen).

4

Az egészet fedje le konyharuhával vagy csomagolja háztartási fóliába, majd szobahőmérsékleten hagyja másnapig állni.

5

Másnap tegye a kész joghurtot zárható üvegbe, majd tegye a hűtőbe, ahol 2–3 napig eláll. A joghurtot hűtve fogyassza.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kateřina Kristová
19. március 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit