
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 220–230 °C-ra.
Mossa meg a papriát, tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 230 °C-on. Amikor a paprikán fekete hólyagok jelennek meg, óvatosan tegye át a sütőből egy zárható műanyag zacskóba, és hagyja befülledni (így könnyen lehúzható a héja). Ha a paprika kihűlt távolítsa el a héját és a magjait.
A meghámozott paprikát tegye a turmixgépbe, és az összes többi hozzávalóval együtt turmixolja finomra.
A kész krémet tárolja hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nekünk nem tetszett.
Automatikus fordítás
Őszintén szólva semmi sok...
Automatikus fordítás