Paprikakrém
- 15 perc
- 10 perc
- Könnyű
- 8 adag
Tudta, hogy a pirospaprikában négyszer annyi C vitamin van, mint a narancsban vagy a citromban? És nem elég, hogy tulajdonságai miatt a paprika szinte csodaszer, hanem sokféle
ízletes módon el is lehet készíteni, a grillezéstől a töltésig. Így hát készítsen velünk paprikakrémet, aminek íze több mint nagyszerű.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 178 kcal
- 7 g fehérje
- 15 g zsír
- 4 g szénhidrát
Összetevők
8 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 220–230 °C-ra.
2
Mossa meg a papriát, tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 230 °C-on. Amikor a paprikán fekete hólyagok jelennek meg, óvatosan tegye át a sütőből egy zárható műanyag zacskóba, és hagyja befülledni (így könnyen lehúzható a héja). Ha a paprika kihűlt távolítsa el a héját és a magjait.
3
A meghámozott paprikát tegye a turmixgépbe, és az összes többi hozzávalóval együtt turmixolja finomra.
4
A kész krémet tárolja hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el.
TIPP
A krémet teljes kiőrlésű toasttal és zsázsával tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nekünk nem tetszett.
Automatikus fordítás
Őszintén szólva semmi sok...
Automatikus fordítás