
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 220–230 °C-ra.
Mossa meg a papriát, tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 230 °C-on. Amikor a paprikán fekete hólyagok jelennek meg, óvatosan tegye át a sütőből egy zárható műanyag zacskóba, és hagyja befülledni (így könnyen lehúzható a héja). Ha a paprika kihűlt távolítsa el a héját és a magjait.
A meghámozott paprikát tegye a turmixgépbe, és az összes többi hozzávalóval együtt turmixolja finomra.
A kész krémet tárolja hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom, kétszer annyi paprikát használtam, és chilivel fűszereztem. A saját paprika sütés fáradozása nekem túl sok volt, egy török boltban vettem egy üveg sült paprikát.
Automatikus fordítás német nyelvről