A kosár üres
Szeretné esetleg hozzáadni valamelyik szakácskönyvünket a kosarához?
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Jókat eszünk 30 percen belül
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Mivel gofrisütőm nincs, ezért serpenyőt használtam. Tisztán pehelyből készítettem a receptben leírtak szerint, de legközelebb egy részét liszttel cserélem ki, a pehelynek köszönhetően kicsit ragacsos az állaga. A tésztát tejjel kellett hígítanom. Egyébként remek recept a parmezán sajt kemény végeinek feldolgozásához (kockákra vágva, turmixgépben turmixolva) 🙂
Automatikus fordítás
Kiváló gofri, akkor a legjobb sós gofri recept, amit kipróbáltunk ;)
Automatikus fordítás