Reggeli keksz
- 20 perc
- 40 perc
- Közepesen nehéz
- 24 darab
Mit vár a reggelitől? Hogy beindítja az energiáit? És mit szólna hozzá, ha még nagyon finom is lenne, sőt időt spórolna vele? Süssön előző nap remek zabkekszet! Hogy nem akarja a reggelt egy kupac cukorral kezdeni? Akkor örülni fog receptünknek, mert a mi kekszünkben egyáltalán nincs hozzáadott cukor, csak gyümölcscukor. Ilyen gyors reggelije még sosem volt!
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 68 kcal
- 2 g fehérje
- 4 g zsír
- 6 g szénhidrát
Összetevők
24 darab
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, és bélelje ki sütőpapírral.
2
Hámozza meg a banánt, és egy nagyobb tálban nyomja össze villával. Tegye bele a többi hozzávalót, majd keverje össze.
3
Két kiskanál segítségével formázzon kb. 1 cm vastag korongokat (⌀ 6 cm).
4
A korongokat helyezze az előkészített sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe 20 percre sülni. Ezután állítsa a sütőt 140 °C-ra, és szárítsa a tésztát újabb 15–20 percig.
5
A kész kekszet tálalás előtt hagyja kihűlni. Lezárt edényben a keksz kb. egy hétig áll el.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
❤️
Automatikus fordítás
🙂
Automatikus fordítás