
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, és bélelje ki sütőpapírral.
Hámozza meg a banánt, és egy nagyobb tálban nyomja össze villával. Tegye bele a többi hozzávalót, majd keverje össze.
Két kiskanál segítségével formázzon kb. 1 cm vastag korongokat (⌀ 6 cm).
A korongokat helyezze az előkészített sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe 20 percre sülni. Ezután állítsa a sütőt 140 °C-ra, és szárítsa a tésztát újabb 15–20 percig.
A kész kekszet tálalás előtt hagyja kihűlni. Lezárt edényben a keksz kb. egy hétig áll el.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
❤️
Automatikus fordítás
🙂
Automatikus fordítás