KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, és bélelje ki sütőpapírral.

2

Hámozza meg a banánt, és egy nagyobb tálban nyomja össze villával. Tegye bele a többi hozzávalót, majd keverje össze.

3

Két kiskanál segítségével formázzon kb. 1 cm vastag korongokat (⌀ 6 cm).

4

A korongokat helyezze az előkészített sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe 20 percre sülni. Ezután állítsa a sütőt 140 °C-ra, és szárítsa a tésztát újabb 15–20 percig.

5

A kész kekszet tálalás előtt hagyja kihűlni. Lezárt edényben a keksz kb. egy hétig áll el.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Monika1986
19. november 2022

🙂

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

Natalie Marešová
12. október 2022

Radka Fuksová
29. május 2022

Nahát! Kár, hogy nem lehetnek ropogósak.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit