KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, és bélelje ki sütőpapírral.

2

Hámozza meg a banánt, és egy nagyobb tálban nyomja össze villával. Tegye bele a többi hozzávalót, majd keverje össze.

3

Két kiskanál segítségével formázzon kb. 1 cm vastag korongokat (⌀ 6 cm).

4

A korongokat helyezze az előkészített sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe 20 percre sülni. Ezután állítsa a sütőt 140 °C-ra, és szárítsa a tésztát újabb 15–20 percig.

5

A kész kekszet tálalás előtt hagyja kihűlni. Lezárt edényben a keksz kb. egy hétig áll el.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Radka Fuksová
29. május 2022

Nahát! Kár, hogy nem lehetnek ropogósak.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Stáňa Hájková
19. augusztus 2021

Jitka22
14. július 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit