KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 306 kcal
  • 8 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 57 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

1 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegye a quinoát egy fazékba és kb. 3 percig piritsa szárazon. Majd öntse hozzá a tejet és forralja fel.

2

Állítsa minimumra a lángot, és főzze a quinoát 15-20 percig, amíg megpuhul. Ha a folyadék hamarabb elpárolog, töltsön hozzá egy kis vizet.

3

A meleg kásába keverje bele a mézet és a fahéjat.

4

Tetszőleges gyümölccsel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Žaneta Molischová
14. április 2024

Ez kiváló. Növeltem a gyümölcs súlyát. Vettem 100 g áfonyát. Egy részét főzés közben tettem hozzá, egy részét utána. És aprított mandulát is. 👌🏼

Automatikus fordítás

Értékelések_1266595
kqcgjw9q7sprivaterelayappleidcom
25. augusztus 2022

Verunka Hanáková
15. április 2022

Volt eper és áfonya, és persze nagyon jó volt. Meg kell szokni a quinoi ízét, vagy az állagát.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit