KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 163 kcal
  • 7 g fehérje
  • 4 g zsír
  • 25 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

6 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy fazékban melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat.

2

Tegyen rá egy áttört vagy felszeletelt fokhagyma gerezdet, és 1 percig dinsztelje.

3

Majd tegye rá a répát, a csicseriborsót és a köménymagot, és állandó kevergetés mellett pirítsa 5 percig.

4

Ezután öntse le 150 ml vízzel, és főzze további 5 percig.

5

Ha a víz felszívódott, vegye le a fazekat a tűzről.

6

Ha kihűlt a fazékban az étel, tegye át turmixgépbe és turmixolja finomra.

7

Végül sózza, borsozza meg a hummuszt és ízesítse cirtomlével.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Adéla Jelínková
12. június 2024

remek recept

Automatikus fordítás

Katka Bartošová
01. május 2024

Nagyon édes a sárgarépa után.

Automatikus fordítás

Hana Tomancová
11. szeptember 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit