Rozmaringos céklás hummusz
- 20 perc
- 40 perc
- Közepesen nehéz
- 5 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 116 kcal
- 6 g fehérje
- 4 g zsír
- 14 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hevítse a sütőt 200 °C-ra.
Hámozza meg a céklát, csomagolja alufóliába, tegye a sütőbe, és süsse 40 percig.
A sült céklát óvatosan bontsa ki és hagyja kihűlni.
A kihűlt céklát darabolja fel, majd a csicseriborsóval együtt tegye a mixerbe. Turmixolja finomra.
Ezután tegye bele a sót, tahinit, citromot és 2 evőkanál vizet.
Ismét turmixolja össze, egészen addig, amíg krémes lesz.
Végül keverje hozzá a rozmaringot, és tegye a hummuszt zárható tálkába.
Krékerrel vagy zöldséggel tálalja. A hummuszt hűtőben tárolja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló ❤️
Automatikus fordítás