KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 200 °C-ra.

2

Hámozza meg a céklát, csomagolja alufóliába, tegye a sütőbe, és süsse 40 percig.

3

A sült céklát óvatosan bontsa ki és hagyja kihűlni.

4

A kihűlt céklát darabolja fel, majd a csicseriborsóval együtt tegye a mixerbe. Turmixolja finomra.

5

Ezután tegye bele a sót, tahinit, citromot és 2 evőkanál vizet.

6

Ismét turmixolja össze, egészen addig, amíg krémes lesz.

7

Végül keverje hozzá a rozmaringot, és tegye a hummuszt zárható tálkába.

8

Krékerrel vagy zöldséggel tálalja. A hummuszt hűtőben tárolja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Rendav
12. október 2020

Lucie Šafářová
02. január 2020

Jaroslav Mazal
19. szeptember 2019

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit