![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 200 °C-ra.
Hámozza meg a céklát, csomagolja alufóliába, tegye a sütőbe, és süsse 40 percig.
A sült céklát óvatosan bontsa ki és hagyja kihűlni.
A kihűlt céklát darabolja fel, majd a csicseriborsóval együtt tegye a mixerbe. Turmixolja finomra.
Ezután tegye bele a sót, tahinit, citromot és 2 evőkanál vizet.
Ismét turmixolja össze, egészen addig, amíg krémes lesz.
Végül keverje hozzá a rozmaringot, és tegye a hummuszt zárható tálkába.
Krékerrel vagy zöldséggel tálalja. A hummuszt hűtőben tárolja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló ❤️
Automatikus fordítás