
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tegye a spenótot egy tálba és öntse le forró vízzel.
Rögtön utána öntse le a vizet a spenótról, nyomja ki belőle a maradék vizet, és keverje össze a ricottával, a túróval és a citromlével (Ha túl nagynak találja a spenótleveleket, vágja kisebb darabokra, még mielőtt összekeverné).
Tegye a spenótkeverékbe az áttört fokhagymát.
Ízesítse sóval, borssal.
A kész körözöttet tárolja hűtőben, és 3 napon belül használja fel. Teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalja vagy szószként, friss zöldséghez.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
remek recept😋
Automatikus fordítás
Kiváló recept. Anyunak is ízlett és nem kell neki a spenót bizonyos formában.👍🏻
Automatikus fordítás
A tetejére ricotta helyett réti édességet tettem!
Automatikus fordítás