KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 187 kcal
  • 21,6 g fehérje
  • 10,3 g zsír
  • 2 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

6 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Helyezze a tojást vízbe, forralja fel a vizet, és főzze keményre a tojásokat (8–10 perc). A főtt tojást hagyja kihűlni, majd hámozza meg.

2

Az újhagymát tisztítsa meg és vágja apró darabokra. A tojást vágja kis kockákra.

3

A hagymát, túrót, szardíniát és a citromlevet tegye turmixba és turmixolja össze.

4

Keverje hozzá a felkockázott tojást, ízesítse sóval, borssal.

5

A körözöttet zárt edényben, hűtőben tárolja max.1 napig.

TIPP
Szeleteljen apróra még egy kis újhagymát, ezzel díszítheti a körözöttet.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jana Kajanovič
31. március 2023

Összetákolt! Nagyon finom recept, a citrom friss ízt ad neki.

Automatikus fordítás

Klara.pikhartova
30. március 2023

Kiváló terjedés!

Automatikus fordítás

Ugri
08. március 2023

Remek ötlet ez a kombináció! Sokszor fogok ilyet keverni.

Értékelések_1354185
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit