KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 102 kcal
  • 5 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 13 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

6 darab

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Turmixolja össze a tojást, a tofut a tejet és a vanília kivonatot.

2

Adja a keverékhez a sót, a sütőport és a lisztet. Keverje csomómentes tésztává.

3

Forrósítsa fel a tapadásmentes serpenyőt, és merőkanál segítségével adagolja bele a tésztát. Süsse mindkét oldalát kb. 1-1 percig.

4

Majd rakja egymásra a palacsintákat, öntse le juharsziruppal, és helyezze a tetejére a megtisztított, szeletelt gyümölcsdarabkákat.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jana Tománková
04. augusztus 2024

miért teszel hozzá tofut és tojást? 😭Mit szólsz a vegán palacsintához? miért kell tofuból palacsintát csinálni, ha az tojást tartalmaz? az ember azt várná, hogy a tofus recept vegán 🥺🦕

Automatikus fordítás

Jana Steklá
28. február 2024

Kiváló

Automatikus fordítás

Katka Bartošová
14. augusztus 2022

Nagyon vékony, könnyen érezhető a tofu illata.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit