
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.
Egy tálban verjék fel a tojásokat.
A sonkát vágják kis kockákra, a megmosott bébispenótot és a paradicsomot, a hagymát és a mozzarellát vágják apróra. Majd az egészet tegyék a tojásos tálba.
A keveréket sózzák, borsozzák meg, ízesítsék kakukkfűvel, majd az egészet keverjék össze.
A tésztát osszák szét arányosan 12 muffinformába, majd tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 150-160 °C-on 8-10 percig. A muffint közvetlenül sütés után és hidegen is tálalhatják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló uzsonna munkához. Csináltam egy fél adagot és 8 db muffin lett belőle.
Automatikus fordítás