
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A felszeletelt tököt tegye fazékba, töltsön rá annyi vizet, hogy ellepje, majd sózza meg.
Fedje le a fazekat és forralja fel a vizet. Majd tegye takarékra a lángot és főzze a tököt kb. 20–25 percig, amíg megpuhul.
Ezután öntse le a tökről a vizet, és a megfőtt tököt tegye turmixgépbe. Adja hozzá a tejszínes sajtot, majd turmixolja finomra.
A krémhez tegyen sót, borsot, kakukkfüvet, majd még egyszer turmixolja át a krémet.
Az elkészült krémet teljes kiőrlésű kenyérrel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom paszta. Palacsintához és kenyérhez.
Automatikus fordítás
Kiváló, könnyebb változathoz félzsíros túrót tettem bele. A sütőben sült hokkaido sütőtök is használható.
Automatikus fordítás
kiváló kenhető, a legjobb ízű hoooood hűtve
Automatikus fordítás