KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 76 kcal
  • 3 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 9 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

15 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Készítsen elő két tálat. Az egyikben keverje össze a lisztet, a kókuszreszeléket, a sütőport és a sót. A másik tálban keverje össze a tojást, a tejet, a vanília kivonatot és a mézet.

2

Egyesítse a két tál tartalmát, és keverje sima tésztává.

3

Melegítsen meg egy tapadásmentes serpenyőt, és merőkanállal adagolja bele a palacsinta tésztát. A palacsintát süsse át kicsi vagy közepes lángon, kb.2 percig mindkét oldalán.

TIPP
A kész palacsintát joghurttal és friss gyümölccsel tálalhatja, csöpögtethet rá mézet.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Google Reviews
27. június 2024

google@prudek.com

Automatikus fordítás

Marcela Slobodová
16. június 2024

Nagyon finom, én is tönkölyliszttel készítettem és a palacsinta is kiváló lett.. köszönöm a remek tippet 😊

Automatikus fordítás

Miluše Sikorová
02. július 2023

remek, a fiam is szereti őket

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit