KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 110 kcal
  • 4 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 18 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

40 darab

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy nagy tálban keverje össze a korpát, a darát, a lenmagot és a napraforgómagot.

2

Keverje hozzá a rozskovászt és a mézet.

3

Öntsön a tálba 700 ml vizet, majd keverjen ki belőle tésztát.

4

Fedje le fedővel vagy tegye rá a tál tetejét, majd szobahőmérsékleten hagyja állni kb. 6 órán keresztül.

5

A 6 óra elteltével tegye a tálba a kenyérlisztet, a tönkölylisztet és a sót, majd keverje össze.

6

Hagyja újabb 1 órán át állni.

7

Ezután felezze meg a tésztát, és öntse bele két kikent kenyérformába. (mi két 30 cm hosszú formát használtunk).

8

Mindkét formát fedje le konyharuhával, majd kb. 1-2 órán át hagyja megkelni a tésztát.

9

Hevítse a sütőt 170 °C-ra.

10

Vegye le a konyharuhát mindkét formáról, tegye az formákat az előmelegített sütőbe, és süsse 170-180 °C-on 1 órán keresztül.

11

*A házi rozskovász receptjét megtalálja weboldalunkon.

TIPP
A tészta tetejét sütés közben 30 percenként hintse meg egy marék napraforgómaggal és tökmaggal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Tomáš Sedlák
01. december 2020

12345
Marcela Műcková
01. július 2020

12345
Týna Beránková
23. június 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit