KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 144 kcal
  • 5 g fehérje
  • 7 g zsír
  • 14 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

20 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőtálat és bélelje ki sütőpapírral.

2

Turmixolja össze a banánt a kókuszolajat és a babot. Majd öntse hozzá a tejet, és még egyszer, finomra turmixoja össze.

3

Egy tálban keverje össze a sütőport, a mandulát, a zabpelyhet, a kakaót és a vanília kivonatot.

4

Egyesítse a két keveréket és alaposan keverje össze.

5

Öntse a tésztát az előkészített sütőtálba, majd előmelegített sütőben süsse 30 percig 170 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Marie Havlová
13. február 2024

kiváló!Csak nem volt elég pehely, búzalisztet tettem bele.Szóval kb 50 gramm és remek

Automatikus fordítás

krystynablaszczyk3o2pl
07. március 2023

Aprella Hicks
21. január 2023

Szokatlanul jó volt. Viszont tettem bele nádcukrot és még több kakaót. Különben remek recept.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit