![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Melegítse a sütőt 170 °C-ra. Készítse el a sütihez a masszát.
Turmixolja össze a mixerben a zabpelyhet, majd a mandulavajat és a kókuszolajat.
Készítsen elő egy 8 részes muffin formát, és a 8 mélyedésbe tegyen egyforma kis kosárkákat. Az összeturmixolt keveréket ossza szét a kosárkákba, és nyomkodja bele mindegyikbe a masszát. Majd süsse 10 percig és hagyja kihűlni.
Addig készítse el a bodzakrémet. Egy kislábasba tegyen agaragart és 4 evőkanál bodzaszörpöt (szirupot). Hagyja 15 percig bugyborékolni.
Kis lángon forralja fel az agaragart a sziruppal. Adjon hozzá 2 evőkanál krémtehéntúrót, és főzze át kissé az agaragarral, elég 1 percig. Keverje össze a maradék túrót és ossza szét a megsült kosárkákba.
Az így elkészített formákat tegye hűtőbe, és legalább 5 órán át, de inkább másnapig hagyja dermedni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal