
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Tisztítsa meg a karfiolt, majd reszelje durvára.
Lábasban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd közepes lángon pirítsa meg rajta a felszeletelt hagymát. Szórja rá a reszelt karfiolt és a szárított gyömbért, majd keverje össze.
Öntsön rá 200 ml vizet és 400 ml kókusztejet. Főzze a keveréket úgy 10–12 percig, hogy a karfiol megpuhuljon.
Ha megpuhult a karfiol, vegye le a tűzről a levest, botmixerrel vagy asztali mixerrel keverje át, végül ízesítse sóval és borssal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A képeken pontosan látszik, hogy a karfiol ropogósra sült és nincs teljesen pürésítve. Így a karfiol felét kiszedtem és pluszban megsütöttem, majd az összes többit pürésítettem. Határozottan finom ötlet!
Automatikus fordítás német nyelvről
kiváló 😉
Automatikus fordítás cseh nyelvről