KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a karfiolt, majd reszelje durvára.

2

Lábasban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, majd közepes lángon pirítsa meg rajta a felszeletelt hagymát. Szórja rá a reszelt karfiolt és a szárított gyömbért, majd keverje össze.

3

Öntsön rá 200 ml vizet és 400 ml kókusztejet. Főzze a keveréket úgy 10–12 percig, hogy a karfiol megpuhuljon.

4

Ha megpuhult a karfiol, vegye le a tűzről a levest, botmixerrel vagy asztali mixerrel keverje át, végül ízesítse sóval és borssal.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

laurinkiss@icloud.com
09. május 2023

Az egész karfiolt vízben megfőztem, amibe azonnal beleöntöttem a zöldséglevest, alaplé nem volt, a curry hozzáadásával ihletett meg a leves is 👌

Automatikus fordítás cseh nyelvről

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
21. március 2023

Bomba, nagyon finom, szuper állagú (én kannás tejet használtam). Curryt és lime levét tettem hozzá, szerecsendiót reszeltem a tetejére, és tényleg csodálatos volt.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Maggie*
25. január 2023

A képeken pontosan látszik, hogy a karfiol ropogósra sült és nincs teljesen pürésítve. Így a karfiol felét kiszedtem és pluszban megsütöttem, majd az összes többit pürésítettem. Határozottan finom ötlet!

Automatikus fordítás német nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit