KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Minden előkészített zöldséget mosson meg. Hogyha úgy dönt, hogy Hokkaido tököt használ, nem kell majd meghámozza.

2

Vágja apróra a hagymát. A répát és a szárzellert kisebb, a Hokkaido tököt pedig nagyobb kockákra vágja, hogy ne főjjön el teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.

3

A babkonzervből öntse el a vizet.

4

Hevítse fel az olajat egy serpenyőben. Pirítsa közepes fokozaton a hagymát, szárzellert és répát kb. 5 percig.

5

Adja hozzá a fokhagymát, sűrített paradicsomot, tököt és babot és hagyja még egy pár percig főni.

6

A pürét adja hozzá a keverékhez és közepes fokozaton hagyja további 15-20 percig főni.

7

A tálaló edénybe tegyen egy pár spenótlapit, töltse rá a levest és szórja meg parmezánnal.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

lenka.nohalova
07. január 2023

Remek leves

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Dessi Sitta
14. október 2022

Karolína Kargerová
08. szeptember 2022

Nagyon élveztem, rendszeresen fogom főzni 👍💪

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit