
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. Ha Hokkaido tököt használ, nem kell meghámozni.
A hagymát vágja finomra, a répát és a zellert kisebb kockákra, a tököt nagyobb kockákra, hogy ne főjön szét teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.
A babkonzervet szűrje le.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, rakja bele a hagymát, zellert és a sárgarépát, majd pirítsa 5 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a fokhagymát, paradicsompürét, tököt és a leszűrt babot, majd pirítsa még 1 percig.
Ezután öntse rá az alaplevet. Főzze 15–20 percig takarék lángon.
Tálkákba tegyen friss spenót leveleket, öntse rá a még meleg levest, végül szórja meg parmezán sajttal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A leves nagyon jó ízű és nagyon laktató. Ráadásul könnyen elkészíthető és gyorsan elkészíthető. Remek 👍
Automatikus fordítás
Kiváló kombináció. Végül szárított babot használtam (egy éjszakán át áztattam, húslevesben főztem kb. egy órát).
Automatikus fordítás