KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. Ha Hokkaido tököt használ, nem kell meghámozni.

2

A hagymát vágja finomra, a répát és a zellert kisebb kockákra, a tököt nagyobb kockákra, hogy ne főjön szét teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.

3

A babkonzervet szűrje le.

4

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, rakja bele a hagymát, zellert és a sárgarépát, majd pirítsa 5 percig közepes lángon.

5

Tegye hozzá a fokhagymát, paradicsompürét, tököt és a leszűrt babot, majd pirítsa még 1 percig.

6

Ezután öntse rá az alaplevet. Főzze 15–20 percig takarék lángon.

7

Tálkákba tegyen friss spenót leveleket, öntse rá a még meleg levest, végül szórja meg parmezán sajttal.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

jps
26. február 2023

finom és gyorsan elkészíthető, tettem bele chili pelyhet és póréhagymát

Automatikus fordítás német nyelvről

Értékelések_1401937
lenka.nohalova
07. január 2023

Remek leves

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Dessi Sitta
14. október 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit