
Teljes készlet Jókat eszünk

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. Ha Hokkaido tököt használ, nem kell meghámozni.
A hagymát vágja finomra, a répát és a zellert kisebb kockákra, a tököt nagyobb kockákra, hogy ne főjön szét teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.
A babkonzervet szűrje le.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, rakja bele a hagymát, zellert és a sárgarépát, majd pirítsa 5 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a fokhagymát, paradicsompürét, tököt és a leszűrt babot, majd pirítsa még 1 percig.
Ezután öntse rá az alaplevet. Főzze 15–20 percig takarék lángon.
Tálkákba tegyen friss spenót leveleket, öntse rá a még meleg levest, végül szórja meg parmezán sajttal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
finom és gyorsan elkészíthető, tettem bele chili pelyhet és póréhagymát
Automatikus fordítás német nyelvről
Remek leves
Automatikus fordítás cseh nyelvről