KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 426 kcal
  • 22 g fehérje
  • 13,1 g zsír
  • 56,3 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. Ha Hokkaido tököt használ, nem kell meghámozni.

2

A hagymát vágja finomra, a répát és a zellert kisebb kockákra, a tököt nagyobb kockákra, hogy ne főjön szét teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.

3

A babkonzervet szűrje le.

4

Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, rakja bele a hagymát, zellert és a sárgarépát, majd pirítsa 5 percig közepes lángon.

5

Tegye hozzá a fokhagymát, paradicsompürét, tököt és a leszűrt babot, majd pirítsa még 1 percig.

6

Ezután öntse rá az alaplevet. Főzze 15–20 percig takarék lángon.

7

Tálkákba tegyen friss spenót leveleket, öntse rá a még meleg levest, végül szórja meg parmezán sajttal.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kapitán Hedmund
24. február 2025

A leves nagyon jó ízű és nagyon laktató. Ráadásul könnyen elkészíthető és gyorsan elkészíthető. Remek 👍

Automatikus fordítás

Michala Fiantova
22. január 2025

Valentina
31. július 2023

Kiváló kombináció. Végül szárított babot használtam (egy éjszakán át áztattam, húslevesben főztem kb. egy órát).

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit