
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Minden előkészített zöldséget mosson meg. Hogyha úgy dönt, hogy Hokkaido tököt használ, nem kell majd meghámozza.
Vágja apróra a hagymát. A répát és a szárzellert kisebb, a Hokkaido tököt pedig nagyobb kockákra vágja, hogy ne főjjön el teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.
A babkonzervből öntse el a vizet.
Hevítse fel az olajat egy serpenyőben. Pirítsa közepes fokozaton a hagymát, szárzellert és répát kb. 5 percig.
Adja hozzá a fokhagymát, sűrített paradicsomot, tököt és babot és hagyja még egy pár percig főni.
A pürét adja hozzá a keverékhez és közepes fokozaton hagyja további 15-20 percig főni.
A tálaló edénybe tegyen egy pár spenótlapit, töltse rá a levest és szórja meg parmezánnal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek leves
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon élveztem, rendszeresen fogom főzni 👍💪
Automatikus fordítás cseh nyelvről