KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 247 kcal
  • 6 g fehérje
  • 11 g zsír
  • 31 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

1 darab

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Az epret turmixolják finomra, majd keverjék hozzá a chiamagot, a vaníliakivonatot és a citromhéjat.

2

A keveréket töltsék tálkákba, és másnapig tegyék a hűtőbe dermedni.

3

Másnap már tetszés szerint felhasználhatják.

4

*A chiamag az aztékzsálya magja. Egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nedvszívó: vízzel kombinálva felszívja a vizet és gélt alkot, amit önmagában is lehet fogyasztani, de felhasználható például vegán tésztákhoz. A chiamag illik továbbá a legkülönbözőbb smoothie-khoz, szörpökhöz és joghurtokhoz.

TIPP
Ha van kéznél vaníliarúd, használják magjait a vaníliakivonat helyett.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Dana Zajic
26. május 2024

Meddig tart ez?

Automatikus fordítás

Petra Nováková
09. május 2024

Rendszeresen és nagyon jól csinálom. 😋

Automatikus fordítás

Annamaria Mikulik
26. április 2024

nagy

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit